Dorine Burmanje vertrekt als voorzitter raad van bestuur

0

Dorine Burmanje, voorzitter raad van bestuur van het Kadaster, heeft bekend gemaakt in de loop van dit jaar haar werkzaamheden als voorzitter raad van bestuur Kadaster te beëindigen. Na 15 jaar maakt Burmanje hiermee de weg vrij voor een nieuwe voorzitter.

Burmanje trad in 2004 aan als voorzitter raad van bestuur van het Kadaster. Ze reorganiseerde het Kadaster naar een centrale organisatie en introduceerde een belangrijke digitaliseringsslag. Zij had als doel een duidelijk maatschappelijk profiel voor het Kadaster te bouwen en borgen. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal onder de vlag van de United Nations.

Dorine Burmanje: “Ik ben met hart en ziel verbonden aan het Kadaster. Samen met veel gepassioneerde mensen zetten we de betekenis van locatiegebonden informatie duidelijk op de kaart: Everything happens somewhere.”

Boegbeeld van de organisatie
Wim Kuijken, voorzitter raad van toezicht Kadaster, over haar vertrek: “Al 15 jaar is Dorine het boegbeeld van de organisatie en met haar verbindingskracht en gedrevenheid van grote waarde voor het Kadaster. Ze kondigt haar vertrek vroegtijdig aan. Dat siert haar. We kunnen nog een groot deel van 2019 haar kwaliteiten benutten en hebben tijd voor het vinden van een geschikte opvolger.”

Opvolging
Later dit jaar zal er meer bekend gemaakt worden over de opvolging van Dorine Burmanje.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?