Jan Thijs Klaassen neemt afscheid van MRP Development

0

Jan Thijs heeft 11 jaar in dienstverband voor MRP Development en diens rechtsvoorganger a.s.r. vastgoed ontwikkeling gewerkt en wil zijn carrière verder invulling geven als zelfstandig ondernemer met een eigen ontwikkelbedrijf.

MRP Development en Jan Thijs Klaassen hebben in goed overleg besloten dat laatstgenoemde per 1 januari 2019 uit dienst is getreden als projectontwikkelaar.

Jan Thijs Klaassen zal als oprichter van het ontwikkelbedrijf The Urbanites onafhankelijk verder gaan. Voor het project Cartesiusdriehoek zal MRP Development de komende tijd gebruik maken van de diensten van The Urbanites. Bart Meijer, CEO MRP Development: “Wij zijn Jan Thijs dankbaar voor hetgeen hij de afgelopen jaren voor ons heeft betekend. Als ontwikkelaar heeft hij in zijn projecten veel waarde gecreëerd en onder zijn leiding, als captain van het acquisitieteam, hebben wij de afgelopen jaren diverse aansprekende projecten binnengehaald. Wij zijn er trots op dat wij hem kunnen ondersteunen in zijn stap naar het zelfstandig ondernemerschap.”

Jan Thijs heeft 11 jaar in dienstverband voor MRP Development en diens rechtsvoorganger a.s.r. vastgoed ontwikkeling gewerkt en wil zijn carrière verder invulling geven als zelfstandig ondernemer met een eigen ontwikkelbedrijf.

Jan Thijs Klaassen: “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier voor MRP Development gewerkt. MRP Development verkreeg bij de overname van a.s.r. een prachtige ontwikkelportefeuille en het ondernemerschap van Bart Meijer heeft ervoor gezorgd dat deze alleen maar mooier en aansprekender is geworden. Het ondernemerschap kriebelt bij mij echter al een tijdje en ik wil MRP Development hartelijk bedanken voor de kans die zij mij nu biedt door gebruik te maken van de diensten van The Urbanites.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?