a.s.r. real estate verhuurt drie winkelpanden in winkelcentrum Floriande in Hoofddorp

0

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund drie langjarige huurovereenkomsten gesloten in winkelcentrum Floriande in Hoofddorp. Met Action is een overeenkomst gesloten voor een winkelruimte van circa 1.000 m². Met BrainWash Kappers en I love Sushi zijn overeenkomsten gesloten voor winkelruimten in het voormalig Blokker-pand.

Discounter Action heeft de winkel gelegen aan de Meeuwenstraat 45-51 eind 2018 geopend. Hiermee is de leegstand aan de achterzijde van het winkelcentrum ingevuld.
Na de verbouwing van het voormalige Blokker-pand zijn BrainWash Kappers en I love Sushi toegevoegd aan het winkelcentrum. Oranjestate makelaars trad bij deze transacties op namens a.s.r. real estate.

In samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en de winkeliersvereniging is het plein van het winkelcentrum opgeknapt met een ruime vlonder om op te zitten en een nieuwe speeltuin voor kinderen.

Winkelcentrum Floriande bestaat uit 35 winkels, met in totaal ca. 10.000 m² winkeloppervlakte en omvat een goede branchemix van winkels, horeca en dienstverlening.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?