Karakteristiek herenhuis aan de St. Annastraat te Nijmegen verkocht

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen partner in Dynamis heeft namens Stichting RIBW Nijmegen en Rivierenland een maatschappelijk object aan de St. Annastraat 64 te Nijmegen verkocht.

Het betreft een karakteristiek herenhuis (ca. 450 m² v.v.o.) gelegen op hoeklocatie aan een van de meest prestigieuze singels van Nijmegen tegenover café St. Anneke. Het herenhuis is tot recent in gebruik geweest als maatschappelijke locatie voor cliënten van de verkoper en beschikt over 15 kamers.

De kopers zijn private en particuliere beleggers, die het object ten behoeve van hun beleggingsportefeuille hebben aangekocht en het voor de verhuur aan gaan bieden in de markt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?