Woningstichting Eigen Haard verkoopt wooncomplex Pur Sang in Almere Poort aan Grouwels Vastgoed BV

0

Woningstichting Eigen Haard heeft het woningcomplex Pur Sang aan de Denemarkenstraat / Nederlandenstraat in Almere Poort verkocht aan Grouwels Vastgoed BV. De transactie bestaat uit 48 geliberaliseerde huurwoningen met een oppervlakte variërend van 95 m² tot en met 106 m² en 64 inpandige parkeerplaatsen.

Bas Wilberts, Head of Alternative Investments bij Savills: “Almere is qua inwonersaantal inmiddels de zevende grootste gemeente van Nederland en de Almeerse economie is in 2017 met 4,9% het snelst gegroeid. Door de groeispurt en de positieve vooruitzichten ontstaat er extra vraag naar woningen en voorzieningen. Het complex is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer, waarmee het wooncomplex Pur Sang een aantrekkelijke belegging is. Dat bleek ook uit de grote interesse van zowel particuliere-, institutionele- en internationale woningbeleggers.”

Savills heeft het verkoopproces voor Woonstichting Eigen Haard commercieel begeleid. Eigen Haard werd juridisch en notarieel begeleid door Van Doorne NV.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?