Huurtransacties in Veldhoven

0

In het City Centrum van Veldhoven heeft Durlinger Schoenen een nieuwe overeenkomst gesloten op de huidige locatie aan de Pleintjes 203-205 en tevens de naastgelegen winkel aangehuurd om toe te voegen aan de bestaande winkel die daarmee de beschikking krijgt over in totaal circa 350 m². Er is een huurovereenkomst gesloten voor vijf plus vijf jaar. Op korte termijn zal gestart worden met de bouw van een compleet nieuwe winkel.

Direct nabij het City Centrum is met de PJ Europe Group een huurovereenkomst afgesloten ten behoeve van de internationale pizzaketen Papa John’s. De ruimte is gelegen aan de Burgemeester van Hoofflaan 79 in Veldhoven en beschikt over een oppervlakte van circa 141 m². Ook hier is een overeenkomst gesloten voor vijf plus vijf jaar.

In beide transacties heeft RSP Makelaars de verhuur gerealiseerd namens de particuliere eigenaren en daarbij marktconforme huurprijzen gerealiseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?