Wierden en Borgen versterkt bestuur met Peter van Heeswijk

0

Woningstichting Wierden en Borgen gaat het bestuur tijdelijk versterken met interim bestuurder Peter van Heeswijk. Dat heeft de Raad van Commissarissen van Wierden en Borgen besloten.

De ontwikkelingen in Groningen en in de markt van de woningbouw zijn in toenemende mate complex en dat vraagt om een extra krachtig bestuur. Naast de huidige bestuurder Rinze Kramer start daarom met ingang van dinsdag 18 december Peter van Heeswijk. Hij wordt voorzitter van de Raad van Bestuur bij Wierden en Borgen. Met Van Heeswijk haalt Wierden en Borgen een ervaren bestuurder in huis, die meters maakte binnen zowel woningcorporaties als in het bedrijfsleven en de politiek.

De Raad van Commissarissen heeft het volste vertrouwen dat deze aanstelling bijdraagt aan de ontwikkeling van Wierden en Borgen. Eelke Wiersma, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “De blijvende uitdagingen in het aardbevingsgebied en de marktontwikkelingen in de bouwsector vragen veel van de organisatie. Dat heeft al veel interne veranderingen teweeggebracht, maar er moet volgens ons nog meer gebeuren. Daarom hebben we ook besloten voor de komende periode deze versterking aan te brengen in de top van de organisatie.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?