Heleen Aarts treedt toe tot Raad van Aanbeveling PROVADA

0

Heleen Aarts, CEO bij Amvest, is toegetreden als lid van de Raad van Aanbeveling van de PROVADA. Sinds 2005 werkt Heleen Aarts bij Amvest en was daarvoor werkzaam bij AM en Akro Consult. Heleen vervult diverse nevenfuncties. De laatste jaren was zij als commissaris actief voor Woonplus Schiedam en lid van de commissie grondbeleid voor de Raad voor de leefomgeving.

PROVADA is zeer verheugd met de toetreding van Heleen Aarts tot de Raad van Aanbeveling. Peter Schreuter, managing director: “Met haar brede ervaring in het opzetten van samenwerkingen tussen privaat en publiek hebben we in deze snel veranderende tijden en grote uitdagingen met Heleen een goede “vinger aan de pols”

De Raad van Aanbeveling adviseert PROVADA vanuit verschillende expertisegebieden en heeft als doel de beurs inhoudelijk verder te verdiepen. De andere leden van de Raad van Aanbeveling zijn: Lesley Bamberger, directeur Kroonenberg Groep, Edwin van den Berg, Roel van de Bilt, directeur Rabo Real Estate Finance, Wienke Bodewes, voormalig CEO Amvest, Hans Hillen, voormalig minister defensie, Ronald Huikeshoven, directievoorzitter AM, Jaap Gillis, CEO Bouwfonds Investment Management, Ger Jaarsma, algemeen voorzitter NVM, Nicole Maarsen, directeur Vastgoedbeleggingen bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Bas Rutten, head of large accounts ABN Amro, Eva Klein Schiphorst, directeur Business Unit Industry & Public building Royal Haskoning DHV, Maxime Verhagen, voorzitter Bouwend Nederland en Daan van der Vorm, directeur / eigenaar Vorm Ontwikkeling.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?