Elisa Bontrop senior beleidsadviseur woningmarkt bij IVBN

0

Met ingang van 1 januari 2019 zal Elisa Bontrop (33 jaar) binnen het bureau van IVBN werkzaam zijn als senior beleidsadviseur woningmarkt. Zij is nu werkzaam als analist/researcher/adviseur bij Sweco Capital Consultants.

Ze publiceerde onder meer over woning- en winkelmarkt, bijvoorbeeld over de toekomstvisie van de zeven grote politieke partijen op de Nederlandse huurwoningmarkt; de evolutie in de Nederlandse winkelbeleggingsmarkt en de column: “Middeldure huur vraagt om innovatie in plaats van regulatie”. Daarvoor was ze bij Sweco onder meer werkzaam als vastgoedmanager. Zij startte haar loopbaan als beleidsmedewerker bij de Tweede Kamer, nadat ze aan de Universiteit Leiden haar master had behaald in de Egyptische Taal en Cultuur.

 

https://www.ivbn.nl/persbericht/elisa-bontrop-senior-beleidsadviseur-woningmarkt-bij-ivbn

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?