Nieuwe samenstelling directie Merin

0

De directie van Merin gaat per 1 januari 2019 verder in een nieuwe samenstelling. Met het aangekondigde vertrek van Bas van Holten zal Ernst Frese toetreden tot de directie als Commercial Director.

Door de verschillende rollen binnen Merin, van het Asset Team regio Amsterdam tot Directeur Smart Office, heeft Frese de organisatie zeer goed leren kennen. Het flexibele kantoorconcept Smart Office heeft het afgelopen jaar grote stappen gemaakt. Dit maakt dat Frese een logische toevoeging is als commerciële driver binnen het directieteam.

Per 1 januari bestaat de nieuwe directie uit Managing Director Roel de Weerd, Finance Director Rodiaan Gijselaar en Ernst Frese als Commercial Director. Alle directieleden zijn geruime tijd verbonden aan Merin en zijn nauw betrokken geweest bij de professionaliseringsslag die de vastgoedorganisatie heeft gemaakt.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?