Arne Went wordt financieel directeur bij Impact Vastgoed

0

Arne Went (46) begint per 1 januari bij Impact Vastgoed als Financieel Directeur en wordt verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Financiën en HR. Daarnaast zal hij onderdeel uitmaken van het directieteam bij Impact Vastgoed.

Door de grote aankopen van Impact Vastgoed zoals de Plesmanweg in Den Haag, De Zaanse Helden in Zaandam en de meest recente acquisities in 2018 bouwt Impact verder aan de toekomst. Het verder professionaliseren en structureren van de organisatie is een logisch vervolg op de weg die Impact is ingeslagen naar ‘The next Level’.

Arne heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van financiën. Hij heeft vanaf 1999 tot 2017 verschillende financiële functies vervuld bij Multi Vastgoed, waarvan de laatste jaren als Financieel Directeur Noord-West Europa.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?