Frank Foreman nieuwe directeur Portefeuillestrategie en Portefeuillemanagement Rijksvastgoedbedrijf

0

Frank Foreman wordt vanaf 1 december 2018 directeur Portefeuillestrategie en Portefeuillemanagement (P&P) bij het Rijksvastgoedbedrijf.

De directie Portefeuillestrategie en Portefeuillemanagement is verantwoordelijk voor het strategisch management van de vastgoedportefeuille van het Rijksvastgoedbedrijf, waaronder het samenstellen van de Vastgoed Portefeuille Strategie (VPS). Hierbij hoort de ontwikkeling van de portefeuille in aard, opbouw, omvang en samenhang.

Foreman is op dit moment plaatsvervangend commandant van het Defensie Ondersteuningscommando (DOSCO) bij het ministerie van Defensie. Daarvoor was hij commandant van het marineschip Zr. Ms. Johan de Witt. Eerder vervulde hij diverse andere functies bij Defensie, zowel aan boord van marineschepen als aan wal, waaronder hoofd Opleidingen Koninklijke Marine en sectiehoofd Directie Planning en Control bij het Commando Zeestrijdkrachten. Hij is opgeleid als zeedienstofficier bij het Koninklijk instituut van de Marine.

Foreman zal vanaf 1 december nog tijdelijk zijn huidige functie van plaatsvervangend commandant Defensie Ondersteuningscommando blijven vervullen naast zijn functie als directeur Portefeuillestrategie en Portefeuillemanagement bij het Rijksvastgoedbedrijf. In overleg met het ministerie van Defensie volgt de definitieve en volledige overgang naar het Rijksvastgoedbedrijf zo spoedig mogelijk.

 

https://www.rijksvastgoedbedrijf.nl/actueel/nieuws/2018/11/28/frank-foreman-nieuwe-directeur-pp

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?