Vertigo Games B.V. huurt in kantoorgebouw Hofpoort te Rotterdam

0

Vertigo Games heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met PPF Real Estate in kantoorgebouw ‘Hofpoort’, gelegen aan het Hofplein 20 te Rotterdam. Vertigo Games huurt circa 700 m² kantoorruimte gelegen op de 18e verdieping van het gebouw.

Vertigo Games is opgericht in 2008 en is een Nederlandse ontwikkelaar in virtual reality Games. Ze ontwikkelden o.a. de succesvolle games Arizona Sunshine en Skyworld.
Het kantorencomplex ‘Hofpoort’ ligt op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station en is door gebouweigenaar PPF in 2015 volledig gerenoveerd, waarbij de kantoorvloeren naar wens van huurder worden opgeleverd met een industriële “Look and Feel”. Door deze succesvolle renovatie zijn er op dit moment nog slechts 2 verdiepingsvloeren, zijnde de 22e en 23e verdieping, in het gebouw voor de verhuur beschikbaar met elk een geweldig uitzicht over heel Rotterdam.
JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder PPF real estate, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuivesting. NL Asset Management is namens eigenaar verantwoordelijk voor het management van het gebouw.
Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?