Erik Leijten benoemd als Directeur voor regio Zuid bij BPD

0

Erik Leijten (53) treedt per 1 december 2018 in dienst als Directeur voor de regio Zuid bij BPD (Bouwfonds Property Development).

Erik Leijten heeft de afgelopen 20 jaar bij het eveneens in Eindhoven gevestigde familiebedrijf Hurks gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als directeur ontwikkeling. Voor Hurks was hij onder meer werkzaam als onderzoeker aan de TU Eindhoven. Erik Leijten is afgestudeerd als architect aan de TU Delft en heeft een Master of Real Estate behaald aan de TIAS Business School in Tilburg.

CEO Walter de Boer bij BPD over de aanstelling van Erik Leijten: “Met zijn uitgebreide netwerk, kennis van en jarenlange ervaring in het zuiden van Nederland, ben ik ervan overtuigd dat we met Erik de beste man op de juiste plek hebben, zodat we als BPD kunnen blijven verdiepen en groeien in deze bijzondere en aantrekkelijke regio.”

Erik Leijten: “De afgelopen 20 jaar bij Hurks heb ik de mogelijkheid gehad om waardevolle ervaring en kennis op te doen in verschillende functies. Ik kijk ernaar uit om deze opnieuw in te zetten en te verbreden met mijn team bij BPD.”

Erik Leijten volgt Carl Smeets op die Directeur van de regio Noordrijn-Westfalen bij BPD in Duitsland is geworden.

 

https://www.bpd.nl/actueel/nieuws/erik-leijten-benoemd-als-directeur-voor-regio-zuid-bij-bpd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?