Sissy-Boy huurt voormalig Luxor-pand aan de Hooge Steenweg 15 in ‘s-Hertogenbosch

0

Per 1 november 2018 huurt Sissy-Boy de winkel aan de Hooge Steenweg 15 in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Deze overeenkomst heeft a.s.r. real estate afgesloten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. De winkelruimte bestaat uit circa 700 m2. Het monumentale pand uit 1919 met karakteristieke gevel en rijke detaillering was voorheen een theater en diende na de Tweede Wereldoorlog als bioscoop, het in ‘s-Hertogenbosch welbekende Luxor.

Officieel gaat de vestiging in het voorjaar van 2019 open. Voor die tijd wordt de winkel tijdelijk ingericht als Sissy-Boy kerstshop. De gehele collectie zal hier aanwezig zijn. Zowel dames-, heren- en kinderkleding als homeland. Na de feestmaand wordt de winkel omgebouwd naar het nieuwe eigentijdse concept van Sissy-Boy.

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met meer dan 45 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en draait om een mondiale levenshouding. Hierbij draait het om combinaties, zoals mode met interieur, styling met living of een jurk met accessoires.

Naast dit object bezit a.s.r. real estate nog ruim 20 winkelpanden in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

RSP Makelaars heeft a.s.r. real estate begeleid bij de verhuur van de winkelruimte. Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs trad op namens Sissy-Boy.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/11/sissy-boy-huurt-voormalig-luxor-pand-aan-de-hooge-steenweg-15-in-s-hertogenbosch

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?