Institutionele belegger koopt industrieel complex van ca. 16.500 m² in Rotterdam

0

JPG Groenweg uit Zwijndrecht heeft onlangs het industriële complex gelegen aan de Waalhaven Oostzijde te Rotterdam Waalhaven verkocht aan een institutionele belegger. Het moderne complex is langjarig verhuurd aan Kalmar Netherlands B.V. en is deels onderverhuurd aan Bilfinger Industrial Services.

JPG Groenweg heeft het complex in 2013 ontwikkeld en gebouwd voor Kalmar Netherlands B.V.
Het totale complex omvat ca. 16.500 m² en is verdeeld in ca. 5.800 m² bedrijfsruimte, 3.500 m² kantoorruimte en 7.200 m² buitenterrein. Tevens beschikt het complex over 156 parkeerplaatsen, deels gesitueerd op het dak van de bedrijfsruimte. Het complex is Breeam Very Good gecertificeerd.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (commercieel) & Ten Holter/Noordam advocaten (juridisch) adviseerde de verkoper JPG Groeneweg uit Zwijndrecht bij deze transactie. M2 Real Estate trad op namens de koper.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?