Private belegger koopt winkelpand met bovenwoningen in Nijmegen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever het winkelpand met bovenwoning aan de Broerstraat 32-34-36 en Scheidemakershof 39 te Nijmegen verkocht. Het pand verkeerde in grotendeels verhuurde staat op het moment van het volbrengen de transactie.

Bestseller Wholesale Benelux is huurder van de begane grond met als gebruiker Vila Clothes. De woning op de 1e verdieping werd particulier bewoond en de 2e en 3de verdieping zijn vrij van huur en gebruik geleverd.

Het geheel omvat in totaal ca. 434 m² en bestaat uit een tussenliggend winkelpand en een bovenwoning welke gelegen is op de 1e, 2e en 3de verdieping van het pand. Het object is gelegen midden in het kernwinkelgebied in Nijmegen op een uitstekende A1 winkellocatie tussen veelal winkelketens.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/private-belegger-koopt-winkelpand-met-bovenwoning-broerstraat-32-34-36-en-scheidemakershof-39

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?