Nieuwe NVM makelaars en taxateurs november 2018

0

De NVM heeft deze maand een nieuwe groep makelaars en taxateurs welkom geheten bij de vereniging. Zij legden maandag 12 november tijdens de beëdiging de eed of belofte af, waarmee ze aangeven de NVM Erecode en kwaliteit na te streven.

De NVM telt momenteel 4251 makelaars en/of taxateurs.

Boven van links naar rechts: Maarten Bults, Patrick van Holten, Cecilia Schemkes, Arjen Vos, Nicolette Korevaar-Seltenrijch, Marijke Aarnoutse, Annemiek Poelman-Lansbergen, Linda van Schaik-Snel en NVM-voorzitter Ger Jaarsma.

Beneden van links naar rechts: Tom Beerepoot, Robert Versteegh, Kees Groenendijk, Robert Soffree en Jan Venema.

 

https://www.nvm.nl/actueel/nieuws/2018/11/nieuwemakelaars1

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?