Mundus Invest koopt complex Dekkersduin van Florence

0

De Haagse belegger Mundus Invest heeft een complex van 30 voormalige aanleunwoningen aan de Campanulastraat in Den Haag gekocht van Zorggroep Florence.

Het gebouw meet circa 2.600 m² BVO en is via een besloten inschrijving verkocht. De komende tijd wordt het complex, dat omstreeks 1960 is gebouwd, volledig gestript tot op het casco en daarna weer opgebouwd, waarbij duurzaamheid voorop staat. Door de renovatie ontstaan ruime, comfortabele, gasloze appartementen die voldoen aan de wensen en eisen van deze tijd. Na de renovatie worden de appartementen verhuurd en door Mundus Invest in portefeuille gehouden.

Nelisse Makelaarsgroep organiseerde, in samenwerking met Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, namens de verkoper de besloten inschrijving. De koper werd juridisch begeleidt door Notariskantoor Rosenberg Polak.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?