Thijs van de Meulengraaf benoemd tot directeur Eindhoven bij JLL Nederland

0

Thijs van de Meulengraaf is per heden benoemd tot directeur Eindhoven bij JLL Nederland. In deze rol is Thijs verantwoordelijk voor het kantoor van JLL in Eindhoven en alle activiteiten die vanuit daar worden ingezet om JLL’s klanten in de Zuid-Nederlandse markt te bedienen. Met deze stap gaat Thijs tevens onderdeel uitmaken van het Leadership Team Nederland van JLL.

Thijs is reeds 8 jaar werkzaam bij JLL vanuit kantoor Eindhoven en is actief in zowel de verhuur- als beleggingskant van industrieel en logistiek vastgoed. Thijs is de afgelopen jaren betrokken geweest bij verschillende grote logistieke transacties.

Pieter Hendrikse, CEO JLL Nederland zegt hierover: “Met Thijs in deze rol zijn we ervan overtuigd dat we een volgende stap zullen zetten in de verdere positionering van JLL in de Zuid-Nederlandse markt. Ons internationale netwerk en de huidige marktomstandigheden in Nederland bieden veel mogelijkheden om de dienstverlening van JLL in de Zuid-Nederlandse markt verder uit te breiden. De ervaring en kennis die Thijs heeft van de (logistieke) markt zullen daarbij van grote betekenis zijn.”

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1045/thijs-van-de-meulengraaf-benoemd-tot-directeur-eindhoven-bij-jll-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?