Nieuwe huurovereenkomst en verkoop van Jumbo Supermarkt in Zwijndrecht

0

Jumbo Supermarkten heeft recentelijk een nieuwe huurovereenkomst voor lange duur gesloten met Tres Invest in Winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht. Tres Invest heeft de verhuurde supermarktruimte vervolgens verkocht aan Stichting Supermarktfonds.

Jumbo was al gevestigd in dit overdekte winkelcentrum, dat een grondige renovatie ondergaat. Naast verschillende inpandige aanpassingen zullen de gevels en de publieksentrees worden aangepakt. De gemeente Zwijndrecht zal naar verwachting in 2019 starten met de herinrichting van de buitenruimte in de directe omgeving van dit druk bezochte winkelcentrum, wat de uitstraling van Walburg verder zal versterken.

Jumbo huurt in de nieuwe situatie 3.265 m² en zal de supermarkt in het eerste kwartaal van 2019 compleet gaan vernieuwen. Tijdens de verbouwing gaat de winkel enkele dagen dicht.

Tres Invest werd bij de verhuur en verkoop geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting en VAD Notarissen.

Koper, Stichting Supermaktfonds.nl, werd commercieel geadviseerd door Syntesa Vastgoedprojecten en juridisch bijgestaan door Lexcence Advocaten en Notarissen.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?