Frans Landmeter vertrekt bij JLL en start bij Somerset Capital Partners als Partner

0

Frans Landmeter verlaat JLL en start per 1 februari 2019 bij investeringsmaatschappij Somerset Capital Partners. Landmeter heeft 21 jaar bij JLL gewerkt. In zijn meest recente functie was hij als National Director van JLL’s kantoor in Zuid-Nederland verantwoordelijk voor alle transacties binnen deze regio. Hij vervulde deze rol in combinatie met zijn functie als verantwoordelijke voor Capital Markets Logistics Nederland voor JLL.

Pieter Hendrikse, CEO JLL Nederland: “Frans heeft ons kantoor in Eindhoven in 2001 opgestart en van begin af aan opgebouwd. Hij heeft een grote rol gespeeld in het bedienen van onze relaties in de Zuid-Nederlandse markt. Hij laat een team achter dat goed voorbereid is om dit in de toekomst te continueren. Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor en wensen hem alle goeds toe bij Somerset Capital Partners.”

Als Partner gaat Landmeter bij Somerset Capital Partners het team versterken in het ontwikkelen en beleggen in bedrijfsmatig en logistiek vastgoed.

Joes Daemen, Managing Partner/Founder, Somerset Capital Partners: “Frans heeft door zijn ruime ervaring veel kennis en expertise van de (logistieke) markt. Met zijn komst ben ik ervan overtuigd dat onze sterke positie in deze markt gewaarborgd blijft en dat we onze portefeuilles op integere wijze verder kunnen uitbreiden. Frans biedt de deskundigheid die ons hierbij zal helpen.”

Frans Landmeter: “In de afgelopen 21 jaar bij JLL heb ik de mogelijkheid gehad om enorm waardevolle (inter)nationale ervaring en kennis op te doen in verschillende functies. Ik kijk ernaar uit om deze opnieuw in te zetten in mijn nieuwe rol bij Somerset Capital Partners.”

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?