Deka verkoopt distributiecentrum in Almere aan Exeter Property Group

0

WestInvest Gesellschaft für Investmentfonds mbH, onderdeel van Deka Immobilien, heeft het distributiecentrum aan de Rondebeltweg 92 in Almere verkocht en reeds geleverd aan Exeter Property Group. De transactie omvat 13.328 m² magazijn en 1.227 m² kantoorruimte. Het DC is langjarig verhuurd aan TYC Europe; de Europese tak van Brothers Industrial Co. Ltd., een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van vervangingslampen en units voor auto’s.

Douglas van Oers, Co-head of Logistics & Industrial bij Savills: “Deze transactie toont wederom aan dat logistieke beleggingsproducten door heel Nederland in trek zijn bij zowel nationale als internationale beleggers.”

De koper werd bij deze transactie geadviseerd door Rechtstaete (juridisch), De Lobel & Partners (commercieel) en Arch Property Consult (technisch). Verkoper Deka werd geadviseerd door Savills (commercieel) en Baker McKenzie (juridisch).

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/268569-0/11/2018/deka-verkoopt-distributiecentrum-in-almere-aan-exeter-property-group

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?