Regus tekent huurovereenkomst voor 4.000 m² in CitySide-Rivierstaete Amsterdam

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, vestigt zich in CitySide-Rivierstaete. Het bedrijf heeft met Vastint Netherlands een langjarige overeenkomst gesloten voor de huur van 4.000 m² kantoorruimte in het gebouw aan de Trompenburgstraat in Amsterdam. Regus heeft nog voor opening 50% verhuurd aan een tech company. Het is de

21ste locatie in de hoofdstad. De nieuwe vestiging opent op 1 december zijn deuren.

Regus huurt de eerste en tweede verdieping van CitySide-Rivierstaete. Het gebouw is ideaal gelegen aan de oevers van de Amstel, op loopafstand van het NS- en metrostation Amsterdam Amstel en op vijf minuten rijden vanaf de A10 en A2. Het onderscheidende complex van circa 30.000 m² is volledig herbouwd tot een nieuwe creatieve hotspot in het hart van Amsterdam. Het pand staat op een bijzondere historische locatie waar begin 20ste eeuw automobielfabriek Spyker gevestigd was.

MVSA Architects maakte het nieuwe ontwerp. De transparante glasgevel geeft het gebouw een open en toegankelijk karakter, met veel lichtval en indrukwekkende uitzichten vanaf de vele dakterrassen die het complex te bieden heeft. Deze verbinding tussen binnen en buiten draagt bij aan een gezond werkklimaat.

De grootschalige renovatie is afgerond; sinds 1 november is het pand klaar voor gebruik. Regus is, na MessageBird, de tweede huurder die zijn intrek neemt.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “CitySide-Rivierstaete is onze grootste aanhuur dit jaar en tevens een hele succesvolle. Nog voor de oplevering, hebben wij 2.000 m² verhuurd aan een tech company van wereldformaat. Het is een prachtige locatie in Amsterdam. Het gebouw is heel mooi gerenoveerd door het gerenommeerde MVSA. Daarnaast prijzen wij ons gelukkig met de toonaangevende omringende huurders van CitySide-Rivierstaete.”

CBRE adviseerde eigenaar Vastint Netherlands bij de verhuur.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?