Sectie5 koopt 44 zorgwoningen aan de De Jagerweg in Dordrecht

0

Op 2 november jl. heeft Sectie5 de nieuwbouwontwikkeling van 44 zorgwoningen in Dordrecht verworven ten behoeve van haar zorgvastgoedbeleggingsfonds S5 Vitae Fonds. Voor dit groeifonds was het de tweede emissie, waarvoor werd samengewerkt met Connect Invest. De 44 woningen worden momenteel gebouwd door Bouwgroep De Nijs–Soffers. Oplevering vindt plaats in juli 2019. Met Stichting Syndion is een huurovereenkomst aangegaan voor een periode van 20 jaar.

Het beleggingsfonds heeft inmiddels een totale omvang van ruim 20 miljoen euro en bezit 140 zorgwoningen, verdeeld over drie locaties in Nederland. De aankoop is conform de strategie van Sectie5 om een brede portefeuille op te bouwen met zorgvastgoed en levensloopbestendige woningen voor ouderen en mensen met een handicap. “Door de lange looptijd van de huurovereenkomst, het moderne ontwerp van de woningen en de locatie past dit object perfect binnen de beleggingsdoelstellingen van het S5 Vitae Fonds” aldus Clemens Koekkoek, Fondsdirecteur Zorg bij Sectie5.

Voor Sectie5 trad Colliers International op als vastgoedadviseur en Lexence en Brands Advocaten als juridisch adviseur. Lexence trad tevens op als notaris. Rechtstaete adviseerde op fiscaal gebied en Deloitte als accountant.

De derde emissie wordt inmiddels voorbereid en zal aan het einde van het eerste kwartaal 2019 plaatsvinden.

 

https://www.sectie5.nl/nieuws/sectie5-koopt-44-zorgwoningen-aan-de-de-jagerweg-in-dordrecht/136

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?