Basic Fit en tweede vestiging Action aan de Brouwersgracht in Veenendaal

0

In het onlangs gerealiseerde project aan de Brouwersgracht in Veenendaal zal naast supermarkt Hoogvliet ook Basic Fit en Action zich gaan huisvesten. Hierdoor is het resterende metrage van circa 2.500 m² ingevuld waardoor het volledige project is verhuurd. Bezoekers van de winkels en sportschool kunnen parkeren op het bovengelegen parkeerdek waar zich 200 parkeerplaatsen bevinden.

CMC Bedrijfsmakelaars heeft opgetreden in deze transactie namens de verhuurder.

Basic Fit
Basic-Fit is met 565 clubs de grootste en snelst groeiende fitnessketen in Europa. Basic-Fit is actief in vijf landen en in de clubs werken meer dan 1,7 miljoen leden aan het verbeteren van hun gezondheid en conditie. Basic-Fit heeft een transparant lidmaatschapsmodel en biedt een betaalbare hoge kwaliteit fitnesservaring die aansluit bij de fitnessbehoeften van actieve mensen. Een standaard lidmaatschap kost € 19,99,- en geeft mensen toegang tot alle clubs in Europa en een pas die gedeeld kan worden met familieleden.

Action
Een snelgroeiende, internationale non-food discounter met een eenvoudig en succesvol business model opererend in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Wij bieden zeer lage prijzen in combinatie met een verrassend assortiment. Wij staan bekend om onze betaalbare alledaagse producten. Wij verkopen meer dan 6.000 verschillende producten in onze winkels en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. Wij verkopen veel A-merken en huismerken. Onze producten maken het leven makkelijker en leuker. Ze zijn van toegevoegde waarde. Ondanks onze lage prijzen, doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze producten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en transparantie.

 

https://www.cmcbedrijfsmakelaars.nl/nieuws/basic-fit-en-tweede-vestiging-action-aan-de-brouwersgracht-veenendaal

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?