Amerikaanse belegger koopt winkelcentra in Zoetermeer en Ede

0
Een Amerikaanse belegger van pensioengelden heeft twee winkelcentra aangekocht in Zoetermeer en Ede van de internationale belegger Highbrook Investors I. Highbrook kocht de winkelcentra onlangs van het vastgoedfonds Breevast.
Meerzicht is een wijkwinkelcentrum in de gelijknamige wijk Meerzicht in Zoetermeer. Het winkelcentrum bestaat uit 34 winkel units die onder meer verhuurd zijn aan de supermarktketens Jumbo, Albert Heijn en Wibra.
Keesomstraat is een supermarktcentrum in de stad Ede en omvat 7000 m², verhuurd aan supermarktketen Ahold. Deze Albert Heijn XL vestiging is verkozen tot beste supermarkt van Gelderland. Ahold verhuurt onder aan de formules Etos, Gall&Gall, Blokker en Kruidvat.
DRS Makelaars stond de koper bij als adviseur bij deze transactie.
De verkoper werd tijdens het verkooptraject juridisch bijgestaan door Houthoff en BNP Paribas Real Estate trad op als commercieel adviseur.
Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?