Norah Mode naar Het Rond in Houten

0

Altera Vastgoed heeft Norah damesmode gecontracteerd voor een winkel van ca. 250m² in de vernieuwde passage van Het Rond. Norah zal begin december haar deuren openen voor het winkelend publiek.

Nu de revitalisatie van Het Rond is afgerond, is Norah een welkome versterking op het bestaande mode aanbod in de passage. Hiermee blijft het winkelcentrum vernieuwen. Als groeiende winkelketen is Norah complementair aan de huidige modewinkels in Het Rond, wat varieert van lokale hoogwaardige dames- en herenmode tot familystores zoals bijvoorbeeld Shoeby en Ter Stal.

Q-Retail heeft de verhuur aan Norah namens Altera begeleid.

Daarnaast heeft Van Haren haar huurovereenkomst in de passage verlengd. De winkel zal begin 2019 verbouwd en uitgebreid worden naar het nieuwste concept op circa 400m². In maart 2019 is de heropening van de winkel.

Altera rondde afgelopen september de verbouwing van winkelcentrum Het Rond af, waarbij de heropening succesvol gevierd werd. Onderdeel van de verbouwing was onder meer de realisatie van een uniek versconcept in De Vershof, het vernieuwen van de passage en het toevoegen van nieuwe horeca en terrassen aan het plein. Door deze ingrepen is Het Rond weer aantrekkelijk voor consument en retailer.

 

https://www.alteravastgoed.nl/nieuws/norah-mode-naar-het-rond-in-houten/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?