Kandidaat-leden voor het algemeen bestuur Aedes bekend

0

Janneke Klijn, directeur-bestuurder van Wold en Waard te Leek en Ger Peeters, directeur-bestuurder van Wonen Limburg te Roermond zijn definitief de twee kandidaten voor het bestuur van Aedes. Zij volgen indien gekozen Elles Dost en Wim Hazeu op.

De kandidaatstellingscommissie – bestaande uit Marinus Kempe, Truus Sweringa en Karin van Dreven – heeft vanuit de vereniging geen verzoek gekregen om een andere kandidaat aan de voordracht toe te voegen.

Op het verenigingscongres op 22 november 2018 stemmen Aedes-leden over de definitieve aanstelling.

 

https://www.aedes.nl/artikelen/aedes/vereniging/verenigingscongressen/kandidaat-leden-voor-het-algemeen-bestuur-bekend-2018.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?