A’DAM wint Rabo Vastgoedprijs 2018: een nieuw Amsterdams icoon

0

De Rabo Vastgoedprijs beloont ondernemerschap dat leidt tot bijzondere, innovatieve vastgoedprojecten in Nederland, met oog voor duurzaamheid. Vastgoedprojecten waarmee geanticipeerd wordt op trends en ontwikkelingen en die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige vastgoedmarkt.

Ontwikkelaar Lingotto heeft samen met muziekondernemers Sander Groet, Duncan Stutterheim en Hans Brouwer met A’DAM de Rabo Vastgoedprijs 2018 gewonnen. Volgens de onafhankelijke vakjury onder leiding van de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen is dit voormalig Shell-hoofdkantoor met 21 etages getransformeerd tot een levendig, spectaculair pand en een creatieve broedplaats ‘waar de lol van afspat’.

De winnaar van de Rabo Vastgoedprijs 2018 werd op maandag 5 november 2018 bekend gemaakt in het Duisenberg Auditorium van de Rabobank in Utrecht. Andere genomineerde projecten waren Waalfront in Nijmegen, Ons Koningsoord in Berkel – Enschot en Wijnhavenkwartier in Den Haag. Met A’DAM als winnaar, laat de eerste editie van de Rabo Vastgoedprijs goed zien waar de prijs voor staat: toonaangevende, duurzame en toekomstgerichte vastgoedprojecten die met visie en ondernemerschap zijn ontwikkeld. De jury ziet de projecten als een inspirerend voorbeeld hoe je als ondernemer marktkansen kunt signaleren en met een sterke eigen visie tot een mooie business case komt.

Lees hier het Juryrapport.

 

https://www.rabobank.nl/bedrijven/cijfers-en-trends/vastgoed/vastgoedprijs/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?