EDCO Global Partner huurt logistieke ruimte aan de Nieuweweg 271-275 te Wijchen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft de verhuur begeleid van de “no nonsense” logistieke ruimte aan de Nieuweweg 271-275 te Nijmegen, het betreft een ruimte van in totaal ca. 12.000 m². De logistieke ruimte met 7 loading docks is verhuurd aan Edco Global Tradepartner, een import-/exportbedrijf.

EDCO Eindhoven B.V., opgericht in 1978 als een import-/exportbedrijf, heeft sinds die tijd een unieke positie verworven als een wereldwijd handelende onderneming. EDCO richt zich op een groot aantal doelgroepen, zoals grote distributiebedrijven, wederverkopers, winkelketens, catalogusverkopers, warenhuizen en detailhandel.

Het assortiment bestaat uit meer dan 20.000 producten, waaronder huishoudelijke producten, elektronica, tuin-, fiets-, sport- en feestproducten, speelgoed, gereedschap, auto- en truckaccessoires en licentieartikelen.

 

https://stmakelaars.nl/nijmegen/actueel/edco-global-partner-huurt-logistieke-ruimte-aan-de-nieuweweg-271-275-te-wijchen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?