Mundus Invest koopt portefeuille van Haagse antiekhandelaar

0

Mundus Invest, een van oorsprong Haagse vastgoedbelegger, heeft een groot deel van de vastgoedportefeuille overgenomen van antiekhandelaar Max van Leeuwen.

In deze portefeuille zijn begrepen een 12 verhuurde winkel/horecaruimten in Buurtschap 2005 (Denneweg /Vos in Tuinstraat) met een totaal oppervlak van circa 1.300 m², 5 verhuurde appartementen (Jagerstraat/Denneweg) en twee Rijksmonumentale kantoorpanden, waaronder het stadspaleis het Spaansche Hof aan het Westeinde en het hoofdkantoor van de Vereniging Rembrandt aan de Denneweg, totaal circa 3.000 m².
Bekende huurders van de winkels zijn o.a. Betjeman & Barton en Senso Fashion. Huurders van de twee restaurants zijn Oogst en Ben Kei. Ook Max van Leeuwen zal met zijn antiekzaak aanwezig blijven op Denneweg 114a.

Met name het Spaansche Hof biedt Mundus Invest potentie om deze portefeuille verder te veredelen. Daags voor het notarieel transport werd voor de eerste en tweede verdieping van dit unieke stadspaleis vergunning afgegeven om 13 stadsappartementen te realiseren.

Reibestein en Partners Bedrijfshuisvesting, die de transactie initieerde, bracht deze ook tot stand namens verkoper Max van Leeuwen. Notariskantoor Rosenberg Polak heeft de juridische begeleiding voor haar rekening genomen. Medio 2019 zullen de appartementen aan het Spaansche hof te huur worden aangeboden via Avenir Vastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?