KATE Innovations lanceert Mobiele Inspectie Tool bij Cushman & Wakefield

0

KATE Innovations heeft vandaag de Mobiele Inspectie Tool (MIT) gelanceerd op het kantoor van Cushman & Wakefield in Amsterdam. De MIT is gekoppeld aan het KATE taxatieplatform waardoor alle inspectiegegevens en gemaakte foto’s direct synchroniseren. Hierdoor kunnen taxateurs gemakkelijk en snel de nodige stappen in het taxatieproces op locatie doorlopen doormiddel van een smartphone of tablet.

Frank Adema, Hoofd Taxaties en Advies bij Cushman & Wakefield: “Met de Mobiele Inspectie Tool nemen wij de volgende stap naar een data gedreven proces. Hierdoor kunnen de taxateurs zich nog meer focussen op de kwaliteit van de taxaties”.

De MIT is de nieuwste toevoeging aan de KATE software lijn. Voorheen moesten taxateurs tijdens een inspectie de gegevens van het pand verzamelen, terugkeren naar kantoor en daar de gegevens invullen op een computer. Doordat de MIT direct gekoppeld is aan KATE kan een collega op kantoor de taxatie nu afronden en uitsturen nog voor de inspecterende taxateur weer plaats neemt achter zijn of haar computer.

Erik Schlooz, Directeur KATE Innovations: “We zijn blij met het partnership met Cushman & Wakefield. De Mobiele Inspectie Tool is een goede toevoeging aan de overige software. Hiermee kunnen wij nog meer bijdragen aan een efficiënter en data gedreven taxatieproces”.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?