Grootschalig bedrijfscomplex van ruim 12.000 m² verkocht in Veenendaal

0

Het betreft een grootschalig en volledig verhuurd bedrijfscomplex ter grootte van ruim 12.000 m² bedrijfsruimte met diverse kantoren, gelegen aan de Wageningselaan 42 en Accustaat 7 in Veenendaal. Thans is het object in gebruik bij een viertal huurders.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Nijverkamp, het oudste bedrijventerrein van Veenendaal welke als typering gemengd meekrijgt. De afgelopen jaren heeft dit terrein een behoorlijke modernisering doorgemaakt. Op dit bedrijventerrein zijn circa 375 ondernemingen actief. Het object is strategisch gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen).

Prominent Vastgoed trad op namens koper en CMC namens verkoper, beiden particuliere beleggers.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?