Weleda City Spa opent vestiging in Hillegersberg

0

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ heeft namens de verhuurder een transactie tot stand gebracht aan de Weissenbruchlaan 46 te Rotterdam.

Weleda opent op drie centrale locaties in de Randstad een City Spa, in Den Haag, Oegstgeest en in Rotterdam. De vestiging in Rotterdam Hillegersberg betreft ca. 103 m² begane grond, alsmede ca. 65 m² kelderruimte en opent op 6 december a.s.

Weleda biedt in de City Spa’s massages en gezichtsbehandelingen aan, waarbij schoonheid, gezondheid en verzorging centraal staan. Alle producten bestaan uit 100% natuurlijk ingrediënten. Ook de salons zijn gericht op eerlijkheid en duurzaamheid. Zo worden er duurzame en natuurlijke materialen gebruikt, als hout, bamboe, papier, klei en geperst zout, bij de inrichting van de City Spa’s.

 

https://ooms.com/actueel/weleda-city-spa-opent-vestiging-in-hillegersberg

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?