Patrick Barské nieuwe directeur Vastgoed bij Stadgenoot

0

Patrick Barské (37) is toegetreden tot de directieraad van de Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot. Per 1 november 2018 is hij de nieuwe directeur Vastgoed en Ontwikkeling.

Barské komt uit de commerciële vastgoedwereld. Daar heeft hij een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij bekleedde verscheidene managementfuncties binnen de sector, onder meer bij het internationale bouwbedrijf Ballast Nedam, bij advies- & ingenieursbureau Arcadis en bij familiebedrijf Maeslanden-Vijverberg Makelaardij.

Bij Stadgenoot krijgt Barské de bedrijfseenheid Vastgoed en Ontwikkeling onder zijn hoede, met daarin de afdelingen Projectontwikkeling, Commercieel Vastgoed en Planmatig Onderhoud. Hij wordt verantwoordelijk voor onderhoud en doorontwikkeling van de vastgoedportefeuille van Stadgenoot. Die bestaat nu uit 30 duizend woningen, met name in de sociale huursector, en bijna 2 duizend bedrijfsruimten.

Marien de Langen, bestuurder van Stadgenoot, is blij met de komst van Patrick Barské: ‘Onze ambities zijn groot. We hadden iemand van zijn kaliber nodig om de uitdagingen waar wij voor staan, met name op het gebied van nieuwbouw, renovatie en verduurzaming, te kunnen verwezenlijken.’

Patrick Barské volgt bij Stadgenoot Peter Kramer op. Kramer ging op 1 juli 2018 met vervroegd pensioen.

 

https://www.stadgenoot.nl/patrick-barske-nieuwe-directeur-Vastgoed

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?