Cushman Wakefield promoveert vijf adviseurs tot associate

0

Cushman & Wakefield heeft 1 november de promotie tot associate bekendgemaakt van vijf adviseurs. De gepromoveerden zijn Valentin de Graaf en Kai Veerman in het Capital Markets team, Gerda Stelpstra van Global Occupier Services, Jos Hesselink actief binnen Research en Frank Okker van het team Project & Development Services (PDS).

Jeroen Lokerse, CEO Cushman & Wakefield Netherlands: “Ik ben enorm trots op de promotie van deze collega´s tot Associate. Deze collega´s hebben laten zien dat ze klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière. Dat is goed voor ons en voor onze klanten. Onze sector verandert in hoog tempo en dat zal de komende tijd alleen nog maar harder gaan. Het is fantastisch daar deel van uit te maken en klanten te kunnen helpen succesvol te zijn in die veranderingen. Dat vraagt om ambitieuze talenten en een organisatie die dat koestert door te investeren in de verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling van talent.”

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/11/cushman—wakefield-promoveert-vijf-adviseurs-tot-associate

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?