Start bouw 29 vrijstaande woningen ’t Rietcarré Groningen

0

De bouw van 29 vrijstaande woningen ’t Rietcarré is in volle gang. Donderdag 1 november heeft VolkerWessels Vastgoed samen met de kopers, gemeente Groningen en samenwerkende partners waaronder Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf, stilgestaan bij dit heugelijke feit. Wethouder Roeland van der Schaaf heeft tijdens de feestelijke gelegenheid een voordeur geplaatst in één van de woningen. De handeling symboliseert de entree naar een toekomst vol woongenot.

Het project ’t Rietcarré is gelegen in het midden van de nieuwbouwwijk Reitdiep ten noordoosten van de stad Groningen. De wijk is de laatste jaren sterk in ontwikkeling. Met de realisatie van de school en het winkelcentrum in Reitdiephaven is er al veel kwaliteit toegevoegd. De toekomstige bewoners van ’t Rietcarré wonen straks vrijstaand, bereikbaar, in het groen en met alle nodige voorzieningen op loop- en fietsafstand. De royale woningen hebben een uniek, non-conformistisch en stijlvol ontwerp. De waterzijde heeft een open karakter en krijgt een ruim vlonderterras. De entreezijde heeft een diepe tuin en er is voldoende parkeergelegenheid.

Het project ‘t Rietcarré wordt ontwikkeld door VolkerWessels Vastgoed en gerealiseerd door Rottinghuis’ Aannemingsbedrijf, allebei Koninklijke VolkerWessels ondernemingen. Het ontwerp van de woningen is verzorgd door 4D Architecten.

 

https://www.vwvastgoed.nl/nl/nieuws/detail/start-bouw-29-vrijstaande-woningen-t-rietcarre-groningen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?