Regus opent vierde business center in Amstelveen

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent vandaag de deuren van een nieuw business center in Amstelveen. De locatie bevindt zich in kantoor ’Parktoren’ in het centrum van de stad.

Regus opent op de bovenste twee verdiepingen van het pand een center met 217 werkplekken. Het center heeft privékantoren, co-working plekken en vergaderfaciliteiten. Het business center heeft een totale oppervlakte van 1.830 m². De locatie ligt in het stadshart van Amstelveen, dicht bij winkels en restaurants. Het gebouw heeft uitzicht op de stadstuinen, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (bus en tram) en auto. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid beschikbaar rondom het pand.

Het is de tweede centrumlocatie van Regus in Amstelveen. Met deze locatie voorziet het bedrijf in de toenemende vraag van lokale ondernemers in het gebied, die bewust niet voor Amsterdam kiezen.

OVER REGUS
Regus  is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een  uitstekend  netwerk van kantoor-,  coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?