Plieger koopt bedrijfsruimte in Enschede van Borghese Real Estate

0

Plieger heeft een bedrijfscomplex gekocht van Borghese Real Estate aan de Spaansland 14 in Enschede. Het complex omvat circa 1.750 m² en is onderverdeeld in circa 810 m² showroom, circa 607 m² werkplaats, circa 135 m² magazijnruimte en ruim 200 m² overige ruimte. Het gebouwcomplex maakt deel uit van gebiedsontwikkeling en mobiliteitscentrum Mobiland dat door door Borghese is ontwikkeld. Door deze aankoop In Enschede is de huidige locatie van Plieger aan de Diamantstraat 5 in Hengelo op de markt gebracht voor verkoop.

Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal en telt 750 medewerkers. Het hoofdkantoor en het centrale magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 55 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgietersbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

Plieger is in deze transactie begeleid door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. De verkoper, Borghese Real Estate, is geadviseerd door Boers & Lem Vastgoedconsultants.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/10/plieger-koopt-bedrijfsruimte-in-enschede-van-borghese-real-estate

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?