Dré van Leeuwen naar Colliers International

0

Per 1 december start Dré van Leeuwen (49) bij vastgoedadviseur Colliers International en wordt hij verantwoordelijk voor de aansturing van de afdelingen Capital Markets en Agency. Daarnaast wordt hij partner binnen het bedrijf en treedt hij toe tot het bestuur.
Dré heeft meer dan 20 jaar ervaring in de nationale en internationale vastgoedwereld en werkte de afgelopen 12 jaar bij JLL Nederland. Hier gaf hij leiding aan het Capital Markets team en was hij onderdeel van het management team.

Dirk Bakker, CEO Colliers International Nederland: “Het bieden van excellente service aan (internationale) vastgoedinvesteerders is een van onze belangrijkste strategische doelstellingen. Met de komst van Dré halen we een expert in huis die met zijn ondernemerschap deze ambitie helpt vorm te geven. Wij zijn daarom erg trots dat hij de overstap maakt en een belangrijke rol vervult in de toekomst van Colliers.”

Dré van Leeuwen: “De dynamische verandering die Colliers heeft ingezet met een moderne visie op de toekomst van het vastgoed, trekt mij erg aan. Daar wil ik graag deel van uit maken en in mijn nieuwe rol kan ik daar vol enthousiasme aan bijdragen.”

 

http://www.colliers.com/nl-nl/netherlands/insights/nieuws/2018/3010_drevanleeuwen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?