Van Os tassen en koffers opent nieuw filiaal in Hoog Catharijne

0

Op vrijdag 9 november opent Van Os tassen en koffers een nieuw filiaal in de Zuidpassage van Hoog Catharijne. Het wordt de 30e vestiging van het familiebedrijf, dat sinds 1929 bestaat. Met een winkeloppervlakte van 169 m² wordt de winkel ook gelijk één van hun grootste filialen.

Het is voor Van Os tassen en koffers het eerste filiaal in de stad Utrecht. Wel is zij al langer actief in de provincie met een vestiging in Houten. Daar komt nu een tweede winkel in Utrecht bij.

Bereikbaarheid en service Met de nieuwe vestiging wil Van Os tassen en koffers vooral de bereikbaarheid verbeteren en dichter bij klanten komen te zitten. “Via de webshop krijgen wij al veel bestellingen van inwoners uit Utrecht. Met de nieuwe vestiging kunnen wij hen nog beter bedienen en kunnen klanten profiteren van de service die wij aanbieden in de winkel. Daarbij is het vernieuwde Hoog Catharijne perfect bereikbaar met het OV”, aldus directeur Hein van Os.

Feestelijke opening
Iedereen is welkom om de opening op vrijdag 9 november om 10:00 uur bij te wonen. Er zullen speciale aanbiedingen zijn in de openingsweek. Zo ontvangen de eerste 300 klanten een goed gevulde goodiebag en maak je kans om een van onze tassen of cadeaubonnen te winnen in de levensgrote Lucky Crane. Hierbij ben jij zelf de grijper en mag een vriend of vriendin jouw aansturen! Tevens zijn er speciale kortingsacties van de merken Burkely en DSTRCT.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?