Syntrus Achmea neemt 21 woningen in Gelderse dorp Oosterhout in portefeuille

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance neemt namens een van zijn klanten 21 eengezinswoningen in portefeuille in Oosterhout, een dorp aan de rand van Nijmegen. De woningen worden gerealiseerd door KlokGroep, een dochteronderneming van KlokHolding BV. De oplevering staat gepland in het laatste kwartaal van 2019.

De transactie vloeit voort uit een vorig jaar afgesloten raamovereenkomst tussen Syntrus Achmea en KlokHolding over de acquisitie van 355 huurwoningen in het middensegment, verdeeld over 190 eengezinswoningen en 165 appartementen in Amsterdam, Nijmegen, Den Bosch, Tilburg, Best, Waalre, Oosterhout en Leerdam. Daarnaast verkocht Syntrus Achmea namens een klant een grondportefeuille van 18 hectare in Noord-Brabant en Gelderland aan KlokHolding.

De woningen in de nieuwe wijk Hoge Wei in Oosterhout variëren in grootte tussen de 123 en 129 vierkante meter en zijn zeer goed geïsoleerd. In combinatie met zonnepanelen op de daken zorgt dat voor een lagere EPC-norm (0,0) dan wettelijk is voorgeschreven. Huurders profiteren daarvan in de vorm van extra comfort en een lagere energierekening. De huren worden bekend bij de start van de verhuur, een half jaar voor de oplevering.

“Deze woningen spelen in op de grote vraag naar huurwoningen in het middensegment, zowel bij woningenzoekenden als institutionele beleggers”, zegt Edvard van Luijn, director Acquisitie & Ontwikkeling bij Syntrus Achmea. “Hoge Wei wordt een kleinschalige nieuwbouwwijk. Huurders wonen daar prachtig in een landelijke omgeving, in een modern, energiezuinig huis en met alle voorzieningen van Nijmegen binnen handbereik.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/syntrus-voegt-21-woningen-toe-in-oosterhout

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?