Jeroen Lokerse benoemd in EMEA Executive Committee Cushman & Wakefield

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Jeroen Lokerse, Head of Netherlands, benoemd tot lid van het EMEA Executive Committee (ExCo). Het ExCo is verantwoordelijk voor het bepalen en managen van de strategische richting van de organisatie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Naast Jeroen Lokerse zijn ook Anotine Derville (Head of France) en Yvo Postleb (Head of Germany) toegetreden tot het EMEA Exco van Cushman & Wakefield. De uitbreiding van het team met deze drie executives is erop gericht de focus op de strategische doelen van de internationaal vastgoedadviseur verder te versterken en gezamenlijk te zorgen voor optimalisatie en verdere groei van de organisatie op het gebied van strategisch advies en vastgoed-gerelateerde dienstverlening in de gehele EMEA regio.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/10/jeroen-lokerse-benoemd-in-emea-executive-committee

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?