Ed Bouterse start bij online platform Workthere.com van Savills

0

Ed Bouterse treedt per 1 november in dienst bij Savills als Head of Workthere. Workthere, een onderdeel van Savills, werd in februari 2017 opgericht in Londen en brengt op een eenvoudige en transparante manier vraag en aanbod naar flexibele kantoorruimte samen. In deze functie zal Bouterse het online platform in Nederland verder professionaliseren en samen met het internationale team het wereldwijde potentieel van Workthere verder uitbreiden.

Sander van den Engel, Associate Director Agency bij Savills: “De flexibele kantoorruimte sector in Nederland groeit aanzienlijk, en er komen steeds meer nieuwe aanbieders op de markt. Workthere verbindt wereldwijd kantoorzoekenden aan operators van flexibele, co-working en serviced kantoorruimte. Op het platform kan men het actuele aanbod vinden van alle operators, waaronder Regus (IWG), HNK en The Office Operators, en filteren op onder andere locatie, prijs en voorzieningen. Het onderscheidend vermogen van Workthere is het internationale netwerk in combinatie met lokale kennis.”

Erik Beekman, Associate Director Agency bij Savills: “Wij zijn zeer verheugd Ed Bouterse te verwelkomen. Door deze uitbreiding van ons team zijn wij in staat om onze dienstverlening verder te verbreden en kunnen wij zowel gebruikers als aanbieders nog beter bedienen. Met Ed als drijvende kracht achter Workthere blijft ons innovatieve platform koploper in de markt. Ed brengt veel ervaring met zich mee en wij zijn ervan overtuigd dat Ed Workthere naar een nog hoger niveau gaat tillen.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/267931-0/10/2018/ed-bouterse-start-bij-online-platform-workthere.com-van-savills

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?