Kentucky Fried Chicken opent eerste vestiging in Den Bosch

0

Kentucky Fried Chicken opent dit najaar haar eerste vestiging in Den Bosch. KFC heeft daartoe een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 800 m² winkelruimte in de woonboulevard De Bossche Boulevard. De nieuwe vestiging, aan de Reitscheweg 20, wordt een combinatie van een restaurant met Drive Thru.

De Bossche WoonBoulevard is een bekend fenomeen in Den Bosch. Sinds 2011 is het in eigendom van PanEuropean Property De Bossche Boulevard (Netherlands) B.V. De woonboulevard biedt in totaal 50.000 m² aan winkeloppervlakte, onder meer op het gebied van meubels, keukens, stoffering, elektronica, doe het zelf, badkamers en slaapcomfort. De boulevard beschikt over 1700 gratis parkeerplaatsen. Met de komst van KFC is hiermee de gehele woonboulevard gevuld.

KFC wil in de komende jaren het aantal Nederlandse vestigingen flink uitbreiden. Momenteel zijn er 58 KFC restaurants in Nederland.

CBRE adviseerde de verhuurder, PanEuropean Property De Bossche Boulevard B.V., bij deze transactie. PanEuropean Property De Bossche Boulevard is een fonds van PATRIZIA.

 

http://nieuws.cbre.nl/kentrucky-fried-chicken-opent-eerste-vestiging-in-den-bosch/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?