Cushman Wakefield benoemt vier nieuwe adviseurs in team industrieel vastgoed

0

Cushman & Wakefield heeft vier nieuwe adviseurs benoemd in het gespecialiseerde team voor industrieel vastgoed. De nieuwe adviseurs zijn Derek Verlee (42), Emile van Doorn (30), Bart Spronk (28) en Jard Rakers (29).

Derek Verlee, afkomstig van Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, heeft ruim 14 jaar ervaring in de bedrijfsmakelaardij en zal zich als specialist bedrijfsruimte vooral richten op de vastgoedmarkt in Gelderland. Als Senior Consultant Industrial zal hij actief zijn vanuit het Cushman & Wakefield kantoor in Arnhem.

Emile van Doorn, heeft 8 jaar werkervaring waarvan 3 jaar in de bedrijfsmakelaardij bij P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars in Amsterdam. Van Doorn gaat transacties voor gebruikers en verhuurders van industrieel vastgoed begeleiden vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Bart Spronk is afkomstig van Merin, waar hij meer dan 4 jaar werkzaam was als o.a. Client Relationship Manager op de vastgoedmarkt voor kantoren en bedrijfsruimten. Spronk is benoemd tot Consultant in het team industrieel vastgoed en werkt vanuit kantoor Rotterdam.Naar verwachting rondt hij zijn MSRE studie aan de Amsterdam School of Real Estate in het voorjaar van 2018 af.

Jard Rakers, rondde zijn afstudeerstage voor zijn studie Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Saxion in Enschede af bij Cushman & Wakefield en is aansluitend aangesteld om de service line Industrial commercieel te ondersteunen.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/10/cushman-wakefield-benoemt-vier-nieuwe-adviseurs-in-team-industrieel-vastgoed

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?