Barbara-Sophie Greeven hoofd Acquisitie Midden-Nederland bij Syntrus Achmea

0

Barbara-Sophie Greeven begint op 1 november 2018 als hoofd Acquisitie Midden-Nederland bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor het aankopen van vastgoed in deze regio namens de klanten van Syntrus Achmea.

Greeven (36) werkte de afgelopen acht jaar als projectontwikkelaar in de regio Noordwest bij Syntrus Achmea. Met haar collega’s realiseerde zij in deze periode een groot aantal acquisities, waaronder Oostenburg in Amsterdam, Clusius in Leiden en Luijendijk Zuid in Landsmeer. Daarvoor werkte zij als trainee bij het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Amsterdam. Naast haar werk verzorgt Greeven gastcolleges over succesvolle transformaties aan de TU Delft.

“Wij zijn verheugd dat we deze belangrijke functie met Barbara kunnen invullen”, zegt Edvard van Luijn, director Acquisitie & Ontwikkeling bij Syntrus Achmea. “Met haar brede kennis van de markt versterken wij onze acquisitiekracht in een regio waar wij volop kansen zien voor onze klanten.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/barbara-greeven-hoofd-acquisitie-midden-nederland

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?