Ben Timmer als asset manager Winkels naar Syntrus Achmea

0

Ben Timmer is per 1 oktober in dienst getreden bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance als asset manager Winkels. Hij werkte voorheen als zelfstandige, onder meer voor Syntrus Achmea.

Timmer heeft een ruime ervaring binnen zowel winkelvastgoedbedrijven als retailorganisaties. Zo was hij onder meer hoofd Verhuur bij het voormalige Corio en hoofd Vastgoed bij HEMA en Miss Etam. Bij Syntrus Achmea krijgt hij de verantwoordelijkheid over diverse winkelcentra en solitaire winkelpanden verspreid over heel Nederland.

“We zijn het team Commercieel Vastgoed flink aan het versterken”, zegt Boris van der Gijp, director Commercieel Vastgoed bij Syntrus Achmea. “Met zijn uitgebreide kennis en netwerk van retailers en winkelvastgoed zijn we blij dat Ben voor ons heeft gekozen. Zijn komst past goed bij onze ambitie om de retailers nog beter te leren kennen en te begrijpen. Vandaaruit willen we waarde aan het winkellandschap blijven toevoegen.”

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/commercieel-vastgoed-versterkt-zich-met-ben-timmer

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?