Webhelp huurt 795 m² in Delftse Poort Rotterdam

0

Per oktober 2018 huurt Webhelp, aanvullend op de 11e etage van Delftse Poort, tevens de 12e etage van circa 795 m². Dit full service gebouw is eigendom van het CBRE Dutch Office Fund. In totaal huurt Webhelp nu circa 2.495 m² kantoorruimte en een aantal parkeerplaatsen.

Webhelp groeit hard en ervaart gebouw Delftse Poort als ideale locatie voor haar werknemers. Deze internationale speler richt zich op Business Process Outsourcing (BPO) en is specialist in customer experiences via alle kanalen zoals telefonie, social media, chat en webcare. De kolomvrije vloeren zijn ideaal indeelbaar en de ligging, nagenoeg op Rotterdam CS, zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Delftse Poort heeft afgelopen half jaar verschillende nieuwe huurders mogen verwelkomen. Het gebouw dankt haar succes aan de renovatie naar een modern niveau van oplevering in combinatie met hoogwaardige dienstverlening en uitdagende nieuwe werkomgeving in het hart van het Rotterdam Central District. Delftse Poort is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een investeringsfonds van CBRE Global Investors. Het fonds investeert in kantoorgebouwen op multifunctionele toplocaties waaronder in de vier grote steden van Nederland. In de portefeuille zitten kenmerkende gebouwen zoals WTC Amsterdam, UP Office Building, WTC Schiphol en WTC Utrecht.

Activ Vastgoed heeft Webhelp in het gehele aanhuur proces geadviseerd. De Mik Bedrijfshuisvesting, collegiaal met CBRE belast met de verhuur van Delftse Poort, behartigde de belangen van verhuurder.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?